slusaonica01
livestream01

Ucenici iz Paga posjetili su NP Paklenica

Učenice i učenici Srednje škole Bartola Kašića iz Paga su, s članovima Udruge sportskog turizma "Pag MareMonti", posjetili Nacionalni park "Paklenica". Grupa u kojoj je bilo 47 učenica i učenika Srednje škole Bartula Kašića i njihovih pet profesorica u pratnji, s vodičima je pješačila kanjonom Velike Paklenice do Planinarskog doma "Paklenica". Iskusniji u planinarenju su, s članovima Udruge sportskog turizma "Pag MareMonti", posjetili i spilju Manita peć.


"Zahvaljujemo se svim sudionicima na ovom prekrasnom izletu, posebice srednjoškolcima i njihovim profesoricama. Veselimo se svim budućim suradnjama, jer ova prva suradnja između Srednje škole Barula Kašića i naše Udruge sportskog turizma "Pag MareMonti" sjajan je primjer kako se uz plemenite želje, dobru volju i kvalitetan team, mnogo toga lijepog može učiniti, posebice za djecu grada i otoka Paga. Svakako, zahvaljujemo se i Gradu Pagu koji je izdvojio financijska sredstva za prijevoz učenika i profesorica," rekli su u Udruzi sportskog turizma "Pag MareMonti".

Josip Portada/Radio Pag
Foto: Udruga sportskog turizma "Pag MareMonti"

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK