slusaonica01
livestream01

RK Pag ce se natjecati u Mini rukometnoj ligi

U rukometnoj sezoni 2022./23. godine Rukometni klub Pag kreće s natjecanjem u MINI RUKOMETNOJ LIGI Šibensko–Kninske županije.

U mješovitoj, muško-ženskoj ligi sudjeluju djeca rođena 2012. godine i mlađa te djeca rođena 2013. godine i mlađa. Uz RK Pag u ligi će se natjecati RK Vodice, RK Zadar 2013, RK Trogir, RK Split, RK Knin, RK Zadar 1945, RK Adriatic, RŠK Mini sunce, RK Kontra, RK Solin, ŽRK Knin i ŽRK Zadar. Utakmice će se igrati jednom mjesečno u različitim gradovima, a natjecanje kreće 5. i 6. studenog 2022. godine u Vodicama. Natjecanja će se provoditi u kategorijama MINI i SUPER MINI rukometa.
U RK Pag navode: "Našim polaznicima Univerzalne sportske škole RK Pag želimo puno uspjeha. Kompletan program natjecanja za RK Pag provodit će glavna trenerica RK Pag Nikolina Prtorić. Cilj lige je potaknuti djecu da se bave sportom, uživaju u igranju s prijateljima, druženju te stjecanje novih prijateljstava, kao i promocija rukometa među mladima općenito. Ovo je veliki napredat za RK Pag, jer po prvi pute od osnutka ulazimo u ligaška natjecanja. Našim najmlađim polaznicima želimo puno uspjeha i dobru zabavu."

 

Objava RK Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK