slusaonica01
livestream01

Objavljen je javni poziv za davanje u zakup klizalista u Pagu

Tvrtka "Pag II" objavila je javni poziv za davanje u zakup montažnih drvenih kućica i klizališta za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika u Pagu, u Drugom magazinu, na Prosici. U pozivu je navedena namjena kućica koje se daju u zakup i početna zakupnina.


Prva kućica: priprema i prodaja sendviča, kobasica, hrenovki, prženih krumpirića, germ knedla, kuhanog vina, pjenjušca, čaja, kakaa i kave. Početna cijena je 4.000 kn.
Druga kućica: priprema i prodaja frita, pogačica, palačinki, sokova, kave i čaja. Početna cijena je 4.000 kn.
Treća kućica: prodaja pršuta, suhomesnatih proizvoda, plodova mora, bijelog i crnog vina i žestokih pića. Početna cijena je 4.000 kn.
Četvrta kućica: prodaja šećerne vune, kokica, slatkiša i balona. Početna cijena je 3.000 kn.
Peta kućica: prodaja pečenih ili kuhanih kestena i kotlovine. Početna cijena je 2. 000 kn.
Klizalište u površini od 200 m2, s kućicom za iznajmljivanje klizaljki i s opremom za klizanje daje se u zakup u svrhu rekreacije i zabave, a početna cijena je 5.000 kn.
Prostor u Drugom magazinu daje se u zakup na vrijeme od 25. studenog ove godine do 8. siječnja iduće godine. Minimalno radno vrijeme kućica i klizališta mora biti od 16:00 sati do 22:00 sata.
Ponude se mogu podnijeti do 25. listopada do 12:00 sati, a dostavljaju se na adresu Pag II, d.o.o., Zadarska 2, 23250 Pag, s naznakom "za zakup poslovnog prostora "II Magazin"-ne otvaraj." Za dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti na broj telefona 023/ 612-459.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK