slusaonica01
livestream01

U Pagu su pocela adventska dogadanja

U Pagu je, paljenjem prve adventske svijeće na Trgu Petra Krešimira IV., počeo Advent. Pored Zborne crkve Marijina Uznesenja, uz molitvu vjernika koju je predvodio paški župnik don Božo Barišić, prvu adventsku svijeću upalio je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga. Na svečanosti paljenja prve adventske svijeće, uz mnogobrojne građane, sudjelovali su članovi crkvenog zbora, predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga Jasna Magaš, direktorica Turističke zajednice Grada Paga Vesna Karavanić te predstavnici gradskih tvrtki i institucija.

Nakon paljenja svijeće, u Drugom magazinu je počeo adventski zabavni program prigodnim dijeljenjem poklona u organizaciji Moto kluba "Paška bura" i otvaranjem klizališta. Mnogobrojni posjetitelji, a posebno najmlađi, uživali su u Ledenoj bajci, klizanju i predblagdanskom ozračju uz nastup djece i odgajateljica iz Dječjeg vrtića "Paški mališani", članice udruge "Kissa" i Dua "Kumpanji". U sklopu otvorenja održana je i prodaja adventskih vijenaca u organizaciji učeničke zadruge "Slani škoj" Srednje škole Bartula Kašića iz Paga.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK