slusaonica01
livestream01

321791462 880449412992216 337426113606802444 n

Na Staru godinu, u subotu, 31. prosinca, s početkom u 09:00 sati, održat će se hiking (brdska šetnja) pod nazivom "Drugom stranom Mjeseca", pod vodstvom Udruge sportskog turizma "Pag MareMonti". Organizatori su Turistička zajednica Grada Paga i Grad Pag. Prolazit će se stazama "Mikula" i "Zaton" koje se nalaze na području Ledenika.


"Staze nisu tehnički i fizički zahtjevne, no, svakako treba obratiti pozornost na vremenske prilike i krški teren kojim će se hodati, stoga treba prilagoditi opremu i ponijeti dovoljnu količinu vode i zaštitu u slučaju kiše," navode u udruzi "Pag MareMonti".
Početna točka pješačenja je na parkiralištu iznad Velog boka, do kojeg se, makadamskom cestom, može doći vozilom. Duljina svake staze je tri kilometara, ukupno šest, a potrebno vrijeme za obilazak je između 3 i 3,5 sata.
Zainteresirani se mogu prijaviti na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Za sve prijavljene ova događanja se ne naplaćuju.
U objavi udruge "Pag MareMonti" se navodi: "Svojom prijavom sudionik/sudionica potvrđuje da je upoznat/a sa zahtjevnosti svih outdoor aktivnosti na području grada Paga, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje te da izletu pristupa na vlastitu odgovornost. Sudionik/sudionica mora poštovati upute i odluke vodiča. U slučaju nepredviđenih okolnosti vodič može promijeniti plan ili otkazati izlet."

Josip Portada/Radio Pag
Foto: Udruga sportskog turizma "Pag MareMonti"

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK