slusaonica01
livestream01

Na nogometnom igralištu Julovica u Pagu za vikend dvije poslastice za sve ljubitelje nogometa. U petak, 9. 3., s početkom u 16: 30 sati odigrat će se utakmica NK Pag-SV Strassgang iz Graza u Austriji. U nedjelju, 11. 3., s početkom u 15:00 sati odigrat će se utakmica NK Pag-NK Lika 95. U NK Pag kažu nakon minimalnog poraza od NK Novalje nastavljaju s još jednim ispitom pred početak druge polusezone te nadolazećeg prvog kola u Županijskom kupu. Pozivaju ljubitelje nogometa i NK Pag da podrže ekipu u dva prijateljska susreta te daju podršku dečkima pred početak novih izazova koji će u petak i u nedjelju istrčati, kako kažu u NK Pag, u novom ruhu. O čemu je riječ? Doznajte ovog vikenda na Julovici!

-Igra nas je vukla naprijed, u presing i napad, kaže Danijel Persola. -Svjesni smo pogrešaka, ali nastojat ćemo posložiti se kako treba. Protiv Novalje smo vidjeli gdje griješimo, ali i gdje smo jaki, krasila nas je čvrsta obrana i veza uz dosta trke, borbe i duela. U petak nam dolaze Austrijanci, a u nedjelju Korenica, a tu planiramo stati ozbiljnije i čvršće. Nastavljamo s treninzima i što boljoj pripremi za daljnji rad.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK