slusaonica01
livestream01

nevrjeme

Za protekli je vikend povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja bilo organizirano mnoštvo događaja koji su zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta morali biti otkazani ili odgođeni. Iako su u subotu navečer, u vrijeme kada su se diljem Hrvatske i otoka Paga trebali održati, vremenski uvjeti bili povoljni, zbog pripreme koja se trebala odvijati u vrijeme nepovoljnih uvjeta, organizatori su ipak bili primorani odgoditi ih.

Na sreću, vrijeme je dopustilo da članovi UHVDR-a Grada Paga predvođeni gradonačelnikom Fabijanićem polože vijence na grobljima u Pagu i Povljani poginulim braniteljima Mati Šavru, Evelinu Maržiću i Milivoju Pogoriliću te na središnji križ na groblju u Pagu za sve poginule branitelje. Osim toga, ovaj državni praznik je u Pagu obilježen i jutarnjim nastupom Gradske glazbe Pag na pijaci. Za neke od ovih događaja organizatori su objavili nove termine događaja. Tako je TZ Grada Novalje objavila kako će se koncert Tomislava Bralića i klape Intrade održati u utorak, 8. kolovoza s početkom u 21 sat na Ruži vjetrova u Novalji. TZ Općine Kolan je nakon odgode objavio da će naknadno obavijestiti o novom terminu održavanja Fešte od mora i koncertu grupe Vista. Organizatori ostalih događaja na otoku Pagu još nisu objavili alternativne termine.

Marin Milić / Radio pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK