slusaonica01
livestream01
Na Julovici je NK Pag preko vikenda ugostio dvije ekipe, SV Strassgang SV iz Graza i NK Liku 95 iz Korenice. U utakmici s SV Strassgangom NK Pag je pobijedio sa 2:0.

„Bila je to prijateljska utakmica s novim prijateljima iz Graza te smo ih otpratili s dva Gospićeva gola u mreži,“ kažu u NK Pag. „U prvom poluvremenu agresivan start naše ekipe rezultirao je ranim vodstvom te kasnije još jednim golom Gospića. U drugom poluvremenu smo nastavili tempo, no mali pad koncentracije i snage na izmaku utakmice gosti su iskoristili kako bi zaprijetili s raznih pozicija na Mekićev gol, ali neuspješno.“

Utakmica je dobila na još većoj važnosti, jer su igrači na teren izašli u novom ruhu kojeg je NK Pag najavljivao, a to je novi prekrasan bordo dres koji predstavlja boje Grada Paga.

„Dres NK Paga u ovakvom izdanju niste imali prilike vidjeti još od onih prvih generacija kluba,“ kažu u NK Pag.

NK Pag je pobijedio i NK Liku 95 iz Korenice u prijateljskoj utakmici sa 1:0 (Bačić). U NK Pag navode kako su zadovoljni jer su pobijedili u još jednoj prijateljskoj utakmici te se smatraju spremnima za utakmicu koja im slijedi, a to je prvenstvena protiv Gorice. Kažu kako su zadovoljni priloženims obzirom na stanje uvjeta igre, to jest stanje terena.

„Bitno je da smo surađivali u igri, to je donijelo konačno rezultat i mir u svlačionici pred nastavak prvenstva,“ kažu u NK Pag.

„Po dogovoru s trenerom ovaj tjedan ćemo odraditi još nekoliko treninga i napadamo ono što mislimo da nam pripada; još bolji rezultat i viši rang,“ kaže kapetan Željko Škiko Pogorilić koji je, osim komentara na ovu utakmicu, najavio borbu u prvenstvu koja počinje slijedećeg vikenda.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK