slusaonica01
livestream01

Pag Miskovici radovi na rivi

U naselju Miškovići, najjužnijem naselju na području Grada Paga, radi se na uređenju obalnog pojasa. Radovima je obuhvaćeno otklanjanje postojećeg sloja kamenja i zemljane podloge sa stare i dotrajale rive i postavljanje nove kamene podloge, odnosno nove drenaže do postavljanja betonskog obalnog zida i završnog uređenja obale s novom vanjskom rasvjetom i šetnicom.

 

O radovima u naselju Miškovići, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je rekao: "Uređenje rive u Miškovićima znači stvaranje boljih uvjeta domaćim ljudima za organiziranje vezova za plovila i općenito za korištenje rive, a ujedno to je dio uređenja naselja Miškovići za novu turističku sezonu. To je veliki projekt kojeg se radi u suradnji s nadležnim županijskim službama. Sve se odvija u u skladu s planom i radovi će uskoro biti završeni."

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK