slusaonica01
livestream01

S proslave 34 godisnjice utemeljenja HDZ a za otok Pag

HDZ Pag proslavio je 34. godišnjicu osnutka. U Kneževom dvoru održana je svečana sjednica na kojoj je sudjelovalo izaslanstvo HDZ-a na čelu s ministrom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šimom Erlićem, Božidarom Kalmetom, državnim tajnikom Josipom Bilaverom i županom Božidarom Longinom. Domaćini su bili predsjednik GO HDZ-a Grada Paga Stipe Žunić, predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga Jasna Magaš (HDZ), drugi članovi HDZ-a Grada Paga, Marin Pernjak iz HDZ-a Općine Kolan i Jure Crljenko iz HDZ-a Općine Povljana.

Na sjednici je rečeno da su ulaganja u otočne sredine rekordna i da niti jedna Vlada do sada nije stavila toliki fokus na otoke, koji su dobili i poseban operativni program. HDZ Paga utemeljen je 10. ožujka 1990. godine u Domu kulture u Pagu. Na osnivačkoj skupštini bio je velik broj građana koji su ispunili dvoranu Doma kulture. Pozdravne govore održali su predstavnici novoutemeljenih političkih stranaka i stranaka koje su bile u postupku utemeljenja i uzvanici.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK