slusaonica01
livestream01

Grad Pag je dobio sredstva za nabavu kino projektra

Ministarstvo kulture i medija osiguralo je Gradu Pag 40.000 eura za nabavu kino projektora u Domu kulture. Sredstva su osigurana u sklopu provođenja Javnog poziva za predlaganje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2024. godinu. U orgnizacii Grada Paga Dom kulture je prethodnih godina u cijelosti uređen, popravljen je krov, postavljena je nova stolarija, provedeno je unutarnje uređeje i obnovljena je fasada.

U planu gradske uprave Grada Paga je da Dom kulture ponovno, kao nekada, bude mjesto održavanja prigodnih školskih predstava, kazališnih predstava i projekcije filmova.

Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK