slusaonica01
livestream01

Radio Pag Gradsko vijece Paga 03

Održana je 12. sjednica Gradskog vijeća Grada Paga. Na dnevnom redu sjednice bili su prijedlozi Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Grada Paga, Odluke o izmjeni i dopuni Statuta Grada Paga, Odluke o dodjeli javnih priznanja Grada Paga-Godišnja nagrada Grada Paga:

OŠ Jurja Dalmatinca, SŠ Bartula Kašića i Dječjem vrtiću Paški mališani-u oblasti odgoja i prosvjete, Nogometnom športskom klubu Pag-u oblasti sporta, Anthony Buljanoviću-u oblasti kulture i Ani Žunić-u oblasti zaštite okoliša, Program rada Savjeta mladih Grada Paga za 2019. godinu, Financijski plan Savjeta mladih Grada Paga za 2019.godinu, Analiza sustava civilne zaštite na području Grada Paga za 2018. godinu, Godišnji plan razvoja sustava civilne zaštite na području Grada Paga s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje, Odluka o davanju suglasnosti za potpisivanje Ugovora o međusobnoj suradnji, pravima i obvezama Dječji vrtić Paški mališani Pag-Općina Povljana, Odluka o utvrđivanju svojstva nerazvrstane ceste javnog dobra u općoj uporabi-nerazvrstana cesta na području k.o. Pag, Košljun, Milac, Odluka o utvrđivanju svojstva nerazvrstane ceste javnog dobra u općoj uporabi-nerazvrstana cesta na području Vodice, Odluka o utvrđivanju svojstva nerazvrstane ceste javnog dobra u općoj uporabi-nerazvrstana cesta u naselju Šimuni i Odluka o davanju suglasnosti za ozakonjenje objekta u vlasništvu Nenada Maričevića. (Josip Portada/Radio Pag)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK