slusaonica01
livestream01

Radio Pag STK Pag

Na prvenstvu Dalmacije, članica Stolnoteniskog kluba Pag Antonija Paro-Vidolin je postigla izvrstan rezultat osvojivši 3. mjesto u kategoriji klinci/klinceze. Naime, Stolnoteniski klub Pag bio je domaćin prvenstva Dalmacije za kategorije klinci/klinceze na kojem je sudjelovalo sedam klubova od Dubrovnika do Paga i 50-tak natjecatelja.

U punoj sportskoj dvorani OŠ Jurja Dalmatinca, u natjecateljskoj atmosferi, moglo se uživati u prekrasnim potezima i odličnim igrama. STK Pag je predstavljalo 13 natjecatelja i to Petar Meštrović, Fabijan Buljanović, Patrik Kustić, Ivan Buljanović,Ante Paro, Ivano Cvitković, Vita Orlić, Dominik Draganić, Filip Kustić, Antonija Paro-Vidolin, Dora Dorušić, Lucija Brkljača i Mia Jurčević. Stolnotenisači STK Pag su se, osim za medalje, borili i za plasman na završna TOP 8 natjecanja u obje kategorije.
"Zadovoljni smo prikazanom igrom i borbenošću, kao i znanjem naše djece, ali sportskom srećom nismo zadovoljni. Bilo je tu i suza i smijeha i radosti i tuge, ali najbitnije je da su sklopljena nova prijateljstva među djecom, a rezultati će doći s vremenom," kažu u Stolnoteniskom klubu Pag.
Na ovom prvenstvu su, među natjecateljima STK Pag, posebno oduševile cure Vita Orlić, Dora Dorušić, Lucija Brkljača, Mia Jurčević i posebno fantastična, s osvojenom brončanom medaljom i trećim mjestom u Dalmaciji, Antonija Paro-Vidolin.
"Neupućenim čitateljima ovih redaka napominjemo da najveći broj naše djece trenira tek šest mjeseci, a time je njihov uspjeh veći. Moramo se zahvaliti klubovima iz Dubrovnika, Baške Vode, Šibenika, Zatona i Zadra na prikazanoj igri, fer i sportskoj borbi te se nadamo da smo bili dobri domaćini i organizatori ovog Prvenstva," kažu u STK Pag. (Josip Portada/Radio Pag)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK