slusaonica01
livestream01

Radio Pag Povljana Gegic

U Povljani, na otoku Pagu, održat će se 1. smotra vina Gegić otoka Paga.

Manifestacija "Stani! Na Gegić u Povljani" održava se prvi puta, sa željom da se oživi bogata tradicija vinarstva i vinarske kulture na ovom području. Začetnici ove ideje su vinogradari i vinari s područja otoka Paga. Uzgojem autohtone sorte vinove loze Gegić i proizvodnjom istoimenog vina oni čuvaju višestoljetnu tradiciju i prenose na buduće naraštaje svijest o važnosti očuvanja svih sastavnica našeg autohtonog sortimenta.
U programu manifestacije sudjelovat će i ostali domaći izlagači s autohtonim proizvodima, a u sklopu toga bit će otvorena i izložba "Panji u Povljani", kojom će se posjetiteljima prikazati tradicija vinarstva u Povljani.
Manifestacija "Stani! Na Gegić u Povljani" održat će se u četvrtak, 25. 07. s početkom u 20,00 sati na Trgu bana Jelačića, a posjetitelje će zabavljati Joso Butorac i klapa Vinčace.
Za svakog sudionika osiguran je:
štand sa osvjetljenjem, na kojem će biti izvješeno ime gospodarstva/ poslovnog subjekta,
izlagači su dužni svoj štand upotpuniti i opremiti vlastitim proizvodima,
štandovi će biti postavljeni na Trgu bana Jelačića u Povljani, a izlagači su obvezni svoj štand opremiti u potpunosti do 19,00 sati
Program za posjetitelje započinje u 20,00 sati otvaranjem izložbe u Domu kulture na Trg bana Jelačića, a nastavit će se glazbenim programom.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK