slusaonica01
livestream01

Radio Pag Festa od sira

Općina Kolan organizira najveću manifestaciju na otoku Pagu posvećenu najpoznatijem siru u Hrvatskoj, Paškom siru koji je ove godine, jedini u Hrvatskoj, dobio certifikat oznake izvornosti. Peta po redu, Fešta od sira održat će se u petak 30. kolovoza, na Trgu kralja Tomislava, a početak je u 19 sati. Na Fešti od sira ove godine sudjelovat će više od 30 izlagača, OPG-ova s otoka Paga, iz Zadarske županije, ali i iz cijele Hrvatske.

Sve paške sirane imat će dan otvorenih vrata, a organiziran je besplatan prijevoz za posjetitelje iz Paga, Šimuna, Novalje i Mandra. Voditelj manifestacije je Neno Pavinčić, a u zabavnom dijelu programa nastupit će zadarska grupa Vista. Na kraju fešte bit će veliki vatromet.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK