slusaonica01
livestream01

U subotu 05.05.2018. u Zatonu kod Šibenika, održan je tradicionalni 13. turnir u stolnom tenisu "Zaton 2018". U konkurenciji 70-tak natjecatelja nagrađeni stolnotenisači STK PAG pokazali su odličnu igru i natjecateljski duh.
"Turnir u Zatonu iz godine u godinu je sve bolji, sve posjećeniji, sve organiziraniji.

Upravo proporcijalno tome i mi se svake godine natjećemo sa sve više igrača i osvajamo sve više medalja, kaže Željko Cik, predsjednik STK PAG i dodaje da od deset prijavljenih igrača, njih sedam je osvojilo odličja i to:
- ZLATO, PETAR PULJIĆ - klinci,( 1. razred OŠ)
- BRONCA, LUKA NOVAK- klinci,(2. razred OŠ)
- SREBRO, DORA DORUŠIĆ - klinceze,(2. razred OŠ)
- BRONCA, ROKO MARŽIĆ - najmlađi kadeti,(4. razred OŠ)
- BRONCA, LUKA BUKŠA - mlađi kadeti,(6. razred OŠ)
- SREBRO, MAJA JOVANOVIĆ - najmlađe kadet.(6.razred OŠ)
- BRONCA, ANA MARIČEVIĆ - najmlađe kadet.(7. razred OŠ)
"Naš uspjeh je tim veći što od osam klubova iz Dalmacije koji su nastupili na turniru, tri kluba se natječu u 1. i 2. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi" dodaje Gordan Maržić dopredsjednik STK PAG.
"Na turnir smo došli u bojama grada Paga, sa zastavom grada Paga i uvelike doprinjeli odličnoj atmosferi u Maloj dvorani STK Zaton", nadalje kaže Maržić.
"Drago nam je da je naš rad sa djecom iz OŠ Jurja Dalmatinca, prepoznat od strane grada Paga, Turističke zajednice grada Paga, koji nam redovito pomažu na našim odlascima na turnire" naglašava Željko Cik.
"Nama u klubu najvažniji je rad sa djecom, a da je to doista tako pokazuje i povjerenje i podršku koju imamo od roditelja, škole i grada".
Sada STK PAG očekuju završnice sezone natjecanja u dalmatinskoj regiji početkom lipnja, gdje u Splitu i Pagu imaju natjecanje TOP 8, sa svoja četiri predstavnika.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK