slusaonica01
livestream01

Radio Pag Kolan

U Kolanu je održana radionica pod nazivom "Upoznajte turističku ponudu otoka Paga". Prvi puta na jednom mjestu sudionici radionice su upoznati s aktualnom turističkom ponudom na otoku. Na radionici su sudjelovali predstavnici turističkih agencija i ustanova i poduzetnici u turizmu s cijelog otoka koji nude turističku ponudu, kako bi dobili informacije o turističkoj ponudi otoka i o tome upoznali svoje turiste.


"Zadovoljni smo odazivom na radionicu, a posebno s načinom na koji su sudionici radionice govorili o svojem radu," rekla je Jelena Škoda Baričević, direktorica TZ-a Općine Kolan. "Otok Pag doista ima što ponuditi, kao što je prepoznatljiva otočna gastronomija, krajolik, plaže, razni programi. Ovakve radionice su dobar način za razgovor o onome što otok Pag nudi kao cjelina. Sve četiri turističke zajednice s otoka Pag rade na brošuri u kojoj će se prikazati sve što otok može ponuditi turistima." (Foto: TZ Općine Kolan)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK