slusaonica01
livestream01

Radio Pag Bellewue

Hotel Bellewue u Pagu je od 9. 5. do 22. 5. na online nadmetanju kojeg vodi FINA. Bellewue je procijenjen na 17, 3 milijuna kuna, a kako nije prodan na prvom nadmetanju, cijena je spuštena za 10 milijuna kuna. Hotel "Bellewue" je izgrađen 1968. godine i imao je 5 zvjezdica. Bio je u vlasništvu tvrtke Hoteli Pag koja ga je devedesetih godina prodala.

Od tada hotel "Bellewue" propada i danas je ruševina koja narušava izgled plaže Prosika, ali i cijelog grada Paga. Površina zemljišta na kojem je izgrađen hotel i površina parka koji mu pripada iznosi 10 000 m2. Na prodaji su paviljoni hotela, restoran i dvorište. Nadležno tijelo je Općinski sud u Zadru.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK