slusaonica01
livestream01

Radio Pag Geofizicka istrazivanja

U Pagu će se izgraditi veliki lukobran s lučnim objektom što će, nakon uređenja lučice Katine, biti nastavak radova na uređenju obalnog dijela stare jezgre grada Paga. Lukobran će se izgraditi na potezu od Stare rive, dio uz prometnicu kod Magazina, do Mandrača.

Na lukobranu će se moći privezati putnički brodovi srednje veličine, što Pagu desetljećima nedostaje. U tijeku su istražni geofizički radovi koje na morskom dnu od Magazina do Mandrača provode stručnjaci Instituta IGH d.d.-Zagreb. Istražni geofizički radovi su temelj za izradu idejnog rješenja i za podnošenje zahtjeva za dobivanje lokacijske dozvole.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK