slusaonica01
livestream01

Radio Pag Novalja ucenici

U Osnovnoj školi A. G. Matoša Novalja u školsku godinu 2019./2020. u prvi razred je upisano 38 učenika.

Od toga je 21 učenik iz Novalje, pet iz Metajne, četiri iz Zubovića, a u područnoj školi u Kolanu u prvi razred upisano je devet učenika. U Osnovnoj školi A. G. Matoša Novalja u novoj nastavnoj godini ukupno je 375 učenika. Prema Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima, svi učenici su dobili besplatne udžbenike koje je naručila škola. Roditelji su kupili drugi obrazovni materijal koji uključuje radne bilježnice, zbirke zadataka, atlase, likovne mape, kutije za tehnički i slično. Grad Novalja sufinancira nabavu drugog obrazovnog materijala učenicima osnovne škole i to: učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole u iznosu od 150 kuna po učeniku i učenicima od petog do osmog razreda osnovne škole u iznosu od 250 kuna po učeniku prema popisu učenika koji je dostavila škola. Pravo na sufinanciranje ostvaruju učenici koji imaju prebivalište na području Grada Novalje.
Općina Kolan učenicima koji imaju prebivalište na području Općine Kolan u cijelosti financira nabavu drugog obrazovnog materijala.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK