slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Svetojanj

U nedjelju, 8. prosinca, održat će se Hike and Trail Svetojanj-Stara Novalja. Polazak je ispred Turističke agencije "Sunturist" u Novalji u 10:00 sati, a iz Stare Novalje polazak je s parkirališta luke Drljanda u 10:30 sati.

U organizaciji sudjeluju Sportsko-kulturno društvo "Stara Novalja", Turistička zajednica Stara Novalja, Turistička zajednica Grada Novalje i agencija "Sunturist". Sudionici Hike and Trail Svetojanj proći će atraktivnim otočnim krajolikom i posjetiti Svetojanj, jednu od najljepših uvala otoka Paga. Iz Svetojanja se vidi velik dio Velebitskog kanala, planina Velebiti, a na Svetojanju se nalaze ostaci bizantske utvrde iz 6. stoljeća, iz vremena Istočnog Rimskog Carstva, kada je uvala imala veliku stratešku važnost, prvenstveno u nadzoru pomorskog prometa.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK