slusaonica01
livestream01

Radio Pag Novalja prezentacija

U Novalji je, u prepunoj kongresnoj dvorani hotela Olea, održana tribina s građanima Budućnost turizma i predavanje istaknutog marketinškog stručnjaka Davora Brukete iz agencije Bruketa&Žinić&Grey na temu "Preliminarni razvoj turizma u Novalji od 2020.-2025".

Predavanje je izazvalo odobravanje i veliki interes te prisutne potaknulo na konstruktivnu raspravu kako usmjeriti daljnji razvoj novaljskog turizma. Na tribini su na pitanja, uz Davora Bruketu, odgovarali gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo i direktorica TZ Grada Novalje Marina Šćiran Rizner. Zaključeno je kako se s optimističnim raspoloženjem očekuju daljnji koraci u bolju budućnost novaljskog turizma, produljenje sezone uz stvaranje novih turističkih proizvoda, koji su zapravo prisutni samo ih treba dobro oblikovati i komunicirati prema novim gostima.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK