slusaonica01
livestream01

Denona

Nakon teške bolesti, u 68. godini života, preminula je prof. Vesna Denona. Tijekom radnog vijeka radila je u turizmu, u Osnovnoj školi A. G Matoš u Novalji i Srednjoj školi Bartula Kašića u Pagu kao profesorica engleskog jezika, te je bila i prva ravnateljica Gradskog muzeja Novalja gdje je radila do umirovljenja. Zahvaljujući njenom angažmanu izložba "Ćutin otok svoj..." Foto kluba Pag od početka paralelno se održava u Pagu i Novalji.

Uz dugogodišnje mentorstvo nad tuđom umjetnošću i upornu podršku Foto klubu Pag Vesna Denona se i sama bavila raznim umjetnostima od fotografije do oblikovanja u glini. Redovno je izlagala na skupnim izložbama fotografije kao i samostalno sa svojim drugim radovima.

Elvis Šmit/Radio Pag foto FB

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK