slusaonica01
livestream01

Ansambl

Ansambl ''Sv.Juraj'' iz Paga pokrenuo je program izrade novih pjesama koje su inspirirane dijalektom, ljudima i običajima grada Paga.
Iz Ansambla poručuju : "U vrime kad sve manje svita govori, a malo ki nove štorije i pisme notiva, i piva na paškomen zaiku, Ansambl ''Sv.Juraj'' je pokrenu program novih pisam ke su inspirirane domaćon besedon, judiman i užancamin.


''Lavaman'', ''Prisuncić'', ''Trefoj'', ''Usanpas'' su neke od besed ke je umjetnički voditelj Branko Barbir izvadi od naftaline, rakama ih stihovima, ranđa muzikon i parića za pivanje za mješoviti zbor(klapu) uz gitaru i mandoline."
Ansambl ''Sv.Juraj'' poziva sve koji žele sudjelovati u ovom projektu da se jave voditelju
ansambla Branku Barbiru na mob. 091 612 54 51 radi daljnih informacija. Posebno se pozivaju
oni koji već imaju iskustva s pjevanjen u zborovima i klapama.

Radio Pag / Foto Elvis Šmit

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK