slusaonica01
livestream01

frrt

U subotu, 9. prosinca u Gradskoj knjižnici Pag počele su božićne pričaonice u sklopu programa “Advent u Pagu -veselimo se Božiću”.  Promičući važnost čitanja od najmlađe dobi Gradska knjižnica Pag za program adventa pripremila je božićne pričaonice u kojima se čitaju prigodne slikovnice. U subotu se čitala "Božićna potraga" autorice Sarah Sučić.

Priču je čitala knjižničarka Ana Fabijanić. U ponedjeljak na redu je bila priča “Čarobna moć božićnog kuglofa” autorice Kate Bošković. Uz pročitanu priču učenici prvog razreda Osnovne Škole Jurja Dalmatinca dobili su i prigodne poklone. Djecu očekuje još jedna božićna pričaonica. U subotu 16. prosinca u 11 sati u Gradskoj knjižnici čitat će se “Pahuljica Mrazić” autora Lucy Rowland i Paula Bowles. Iz Gradske knjižnice Pag ističu da su sva djeca dobrodošla.
Pokrovitelj božićne pričaonice je Turistička zajednica Grada Paga.

Elvis Šmit /Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK