slusaonica01
livestream01

11.otočni božićni koncert

U crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pagu održan je 11. otočni božićni koncert. Nastupili su Gradska glazba Pag, muški vokalni sastav San Giorgio, ženske klape Muštre iz Novalje i Peružini iz Paga, vokalni sastav Jubilate Deo, klape Galijota iz Paga i Navalia iz Novalje te dječji zbor i mješoviti crkveni zbor.

Izveden je program božićnih pjesama, od popularnih klasika poput White Christmas Irvinga Berlina u izvedbi Gradske glazbe Pag, preko klasičnih djela i cijelog niza koledarskih i tradicionalnih hrvatskih božićnih pjesama. Koncert je završen zajedničkim izvođenjem svih pjevača pjesme Narodi nam se u čemu im se pridružila publika koja je ispunila Zbornu crkvu do posljednjeg mjesta.
Koncert je održan pod pokroviteljstvom Grada Pag, Turističke zajednice grada Paga i Župnog ureda Pag.

Elvis Šmit / Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK