slusaonica01
livestream01

karnevalska predstava

U petak, 9. veljače, paški Dom kulture ugostio je humorističnu predstavu Pratispardhā karnevalskog teatra R.U.T. Nastavak je to tradicije koju je započela udruga Markova kumpanija predstavama Zbor karnevalskih građana i Vecer paškog teatra u karnevalu 2000. Kroz 25 sezona odigrane su mnoge predstave, odsvirani koncerti, otpjevano stotine duhovitih prepjeva.

Uvjek su to bili tekstovi lokalnih autora, prvenstveno Branka Barbira i Iva Bukše, ali i drugih koje su izvodili lokalni karnevalski entuzijasti. Publika je od početka prepoznala taj trud i svoji odazivom ispunila paški dom kulture do posljednjeg mjesta. Tako je bilo i ove godine. Predstava na tekst Iva Bukše o natječaju za gradonačelnikovu tajnicu humorističnim doskočicama bockala je političare, birokrate, seksizam, odnos prema imigrantima, ali i same glumce i publiku u domu kulture koja je sve to popratila sa puno smijeha i izvođače nagradila dugim aplazom na kraju.

Elvis Šmit/Radio Pag Foto: Davor Dobrijević

image4
image2
image3
image0
image1

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK