slusaonica01
livestream01

Momo naslovna

U sklopu 19. Novaljskog trijatra, u nedjelju 28. srpnja izveden je nagrađeni cabaret autora teksta Momčila Popadića i dramaturga Bojana Brajčića, u produkciji Teatra Erato iz Zagreba.


Stihovima Momo, zašto plačeš, pričaj mi / Mi smo nekad vjetre ganjali / Mi smo nekad iste snove sanjali / Momo, zašto plačeš, pričaj mi u interpretaciji Marjana Nejašmića Banića počeo je cabaret Ča je život vengo… Marjan Nejašmić Banić, Petar Salečić i Bojan Brajčić u sljedećih 80ak minuta uz dvije gitare i bocu vina proveli su nas kroz svijet Momčila Popadića temeljen na njegovom književnom opusu u kojemu se nalaze pjesme, priče, reportaže i anegdote. "Nastojim imati vremena za ljude”, napisao je Popadić, a Marjan, Petar i Bojan su uzeli dovoljno vremena da nam daju uvid u taj svijet bogat smijehom, nostalgijom i toplinom koji i kad se ruga ne ismijava ljude. Sve zajedno začinjeno je evergreenima poput Skitnica, Svoju zvizdu slidin, Reci mi tiho, tiho, Oprosti mi pape i Tonka. Iako bi vjerojatno svatko od 250 ljudi u publici okupljenoj na Ljetnoj pozornici mogao navest neki Popov favorit koji je izostavljen sa repertoara siguran sam da nitko na kraju večeri nije doma otišao nezadovoljan.

Elvis Šmit/Radio Pag

 

Momo-naslovna
Momo-5
Momo-4
Momo-1
Momo-3

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK