slusaonica01
livestream01

Naslovna PAF Lovro

26. izdanje Pag Art Festivala otvorio je klavirski recital pijanista Lovre Pogorelića, utemeljitelja Festivala, porijeklom Pažanina.


Pag Art Festival vratio se u skladište sitne soli Solane Pag gdje je Lovro Pogorelić održao iznimno zapažen nastup 2019. Vizualno atraktivan prostor, dobre akustike, ponovo je privukao brojnu publiku koja je uživala u izvanrednoj izvedbi Tri posljednje sonate Ludwiga van Beethovena. Publici koja ga je gromoglasnim aplauzom pozdravila maestro Lovro je za bis izveo preludij Rahmanjinova.
Koncert pokazao je lijepu suradnja Umjetničke organizacije Lovro&Nina sa Solanom Pag, što je i istaknuto u objavi povodom koncerta: "Suradnja s paškom solanom potvrđuje koncept suživota kulture i gospodarstva, kao što i predstava na ledini podno crkve u Starom Gradu Pagu potvrđuje ideju spajanja umjetnosti i prirode."
Na programu 26. PAF-a slijedi u nedjelju, 4. kolovoza, koncert ruske violinistice Ksenie Milas. U prekrasnom ambijentu ruševina nekadašnjeg samostana u Starom Gradu Pagu izvest će djela Bacha, Marsalisa, Paganinija, Salonena i Honeggera.

Elvis Šmit/Radio Pag

Naslovna-PAF-Lovro
PAF-Lovro-1
PAF-Lovro-2
PAF-Lovro

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK