slusaonica01
livestream01

Batić 1

6. kolovoza u Galeriji Pauliana u centru Povljane otvorena je 15. samostalna izložba slika autorice Jelice Batić, rođ. Paro Vidolin pod nazivom "S okusom mora, s okusom soli".


Jelica Batić rođena je u Pagu 1954. godine. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je ostala živit i radit u struci do umirovljenja. Sa slikanjem je započela u likovnoj radionici Velebit kod profesora Miloša Popovića i Helene Ramljak od 2006. do 2017. godine, a zatim kod profesora Borisa Kuglera. Sudjelovala je na nekoliko likovnih kolonija (Zagreb, Pisarovina, Pag, Ptuj - SLO), a u svom rodnom gradu izlaže od 2009. godine.
Njeni akrili na platnu odišu bogatom paletom boja koja poznate paške motive otkrivaju u novom svjetlu, onom za koje je potrebno se zaustavit i prepustit se doživljaju.
Izložbu možete razgledati do 20. kolovoza u vremenu od 20:00 do 22:30.

Elvis Šmit/Radio Pag Foto: FB Općina Povljana

Bati-3
Bati-2
Bati-1
Bati-4

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK